Hästar – en passion och livsstil för våra läsare. Hästar är inte bara en hobby utan även en passion och livsstil. Över en halv miljon svenskar håller på med hästar och majoriteten av dem gör det på sin fritid. Att umgås och ägna sig åt hästar har blivit en avkoppling som sätter guldkant på många människors vardag. Detta har vi tagit fasta på.

Hästfocus är en tidning som riktar sig till den passionerade hästentusiasten, oavsett vilken disciplin de utövar. Vi förmedlar kunskap och inspiration om hästar och hantering. I varje nummer hittar läsaren träningstips inom olika discipliner, vetenskapliga artiklar, nya rön, säkerhet, livsstilsreportage och prylguider

Vem läser Hästfocus? Som annonsör i vår tidning möter du läsare som är medvetna om både pris och kvalité. Av våra läsare är 69% kvinnor i åldern 25-55 år. De har egen häst och majoriten av dem bor på gård med eget stall. De är en köpstark grupp som lägger mycket pengar på sin hobby. Flertalet är även företagare.

Är du intresserad av att annonsera i Hästfocus? Kontakta Emma Norén på annons@hastfocus.se eller telefon 0472-705 25 för bokning och mer info.

Ladda ner annonspriser och utgivningsplan för Hästfocus 2018