Förbereda för att sätta in löshår i Göteborg

sax

Om du inte har använt löshår tidigare så kan det vara klokt att uppsöka en hårsalong som kan hjälpa till med löshår i Göteborg. Det är inte alltid helt lätt att komma åt eller att förstå hur håret ska fästas för att nå önskat resultat. Men oavsett om du kommer att få professionell hjälp med löshåret eller inte så finns det vissa saker du bör göra för att förbereda dig.

Välj rätt stil

Det går att göra så mycket med löshåret. Det kan läggas i flera lager och det kan ha slingor så att du får en mycket fin men naturlig effekt. För att hitta rätt stil för ditt hår så kan du se på videos online. Du kan också se på bilder och diskutera saken med en person som har jobbat länge med att sätta in löshår i Göteborg och som kan guida dig till det bästa resultatet.

Fäst löshår i rent hår!

Det här är verkligen viktigt. Inför en hårförlängning så ska du se till att ditt eget hår är rent. Du kanske vill klippa toppar och ordna till det för att allt ska vara redo för det extra hår du får. Detta oavsett om du själv sätter in håret eller går till en salong.

Men undvik balsam och stylingprodukter

Tvätta och gör håret redo för extensions, men undvik dina vanliga produkter som balsam och stylingprodukter. Om ditt hår har balsamrester och annat så kan det bli så att hårförlängningen inte fäster som den ska. 

När du sätter in löshår på en hårsalong så finns det ingen risk för att ditt hår har rester av produkter som kan störa hårförlängningen. Det är en fördel som du bör betänka när du funderar på hur du ska sätta in håret.