Nu finns det ännu fler sätt att läsa Hästfocus på. Som prenumerant på papperstidningen kan du numera också läsa oss i din telefon, surfplatta eller dator alldeles gratis. Dessutom får du tillgång till alla tidigare utgåvor digitalt. Fram till och med den 31 augusti är våran app öppen för alla och då även icke-prenumeranter läsa Hästfocus digitalt gratis!

Ladda ner app
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=se.textalk.reader.hastfocus
iPhone https://itunes.apple.com/se/app/tidningen-hästfocus/id1255082164?mt=8
Eller läs e-tidningen på webben etidning.hastfocus.se

Registrera dig
För att registrera sig behöver du skapa ett konto som du binder till din prenumeration. Det går till på följande vis:
1. Gå till webbappen.
2. Välj att “Logga in”.
3. Välj “Skapa konto” (detta är en länk på inloggningsmodalen). Du kommer då behöva ange din e-mejladress samt ett lösenord. Lösenordet behöver vara 6 eller mer tecken långt i dagsläget. När du har anget e-mejladress och lösenord klickar du på knappen “Skapa konto”. Ett konto skapas åt dig och ett aktiveringsmejl skickas till din angivna e-mejladress inom några minuter. Om inget mejl har kommit in i mejlens inbox så titta i mejlens skräplåda. Ibland så kan mejlen hamna där.
4. Efter att du har fått aktiveringsmejlet så följer du länken i mejlet (en klickbar knapp i de flesta mejlprogram) som tar dig till nästa steg. I detta nästa steg så aktiverar du ditt konto och kan här anger du även ditt prenumerationsnummer (ett femsiffrigt nummer som du hittar på plasten om din tidning eller på din faktura. Hittar du inte prenumerationsnumret är du välkommen att kontakta kundservice på info@hastfocus.se alternativt tel 0472-705 25).

Om registreringen av prenumeration inte går, eller att du väljer att skapa ett konto och därefter en prenumeration, så kan man via webbappen logga in — efter att man har ett aktiverat konto — och välja “Visa profil” sedan under prenumerationsuppgifter där ange sin prenumeration genom att ange sitt kundnummer. Det är även under denna flik på “Visa profil” som du kan se information om din prenumeration.

Dela artiklar i sociala medier
Tycker du att en artikel är bra? Dela den då gärna i sociala medier. För att aktivera social delning på Android och på iOS så behöver du vara inloggad, då Android/iOS endast tillåter social delning för inloggade läsare (se ovan hur du loggar in). För Webb-appen så är social delning aktiverad så länge så som läsaren har åtkomst till materialet.