Stockholms mesta hästshow fyller 15 – nu släpps biljetterna

Fredag 23 mars släpps biljetterna till års upplaga av Stockholm International Horse Show. Evenemangsdatum i år är 30 november – 2 december och plats som vanligt Globen i Stockholm. I år fyller Stockholm International Horse Show 15 år och det firas med en sprakande jubileumsshow.
Stockholm International Horse Show är känd för att bjuda på överraskningar som aldrig setts förut – tänk laserhindret för några år sedan, tänk mannen och hästen i bubblan förra året. Vad det blir i år vet man aldrig, men var säker på att temat Nordic Light kommer att spela in på något vis.
Under de senaste åren har runt 70 000 besökare hittat till hästfesten under adventshelgen. Den unika känslan av samhörighet som alla hästvänner känner när man varje år träffas och umgås i Globen kommer att finnas kvar och blandas med spännande nyheter.
Programmet är inte spikat i sin helhet än men det blir världscupdressyr, världscup i körning, internationell hoppning och mycket glittrande show. Både hoppningen och dressyren har Europamästerskap i år och förhoppningsvis tävlar nykorade EM-medaljörer i Globen.

Läs mer på www.stockholmhorseshow.com
Stockholm International Horse Show 30 november – 2 december 2019